Reacties van cliënten

Lees hier de ervaringen van cliënten met Therapiepraktijk Thierens.
Deel onderaan deze pagina uw ervaring met Therapiepraktijk Thierens.

7 reacties

 • Estrela schreef:

  Ik ben bij Titia terecht gekomen toen ik hulp zocht omdat ik last had van paniekaanvallen. Ze heeft een warme en prettige persoonlijkheid en ik voelde me na de eerste sessie meteen op mijn gemak. De oefeningen en EFT-therapie die we deden waren ontzettend effectief en hebben mij goed geholpen om meer in contact te komen met mijn eigen gevoel. Ik heb geen last meer van paniekaanvallen en kan nu op een andere manier met de negatieve gevoelens die ik ervoer omgaan.

 • Ronnie schreef:

  Warme persoonlijkheid met veel expertise. Laat je jezelf zijn op zoek naar jezelf.

 • B. schreef:

  Na m’n scheiding – waarvoor ik niet zelf had gekozen – zat ik in een diep emotioneel dal. Ik kreeg m’n verdriet en angsten niet onder controle en kon ze ook na verloop van een half jaar niet goed plaatsen. M’n hoofd leek wel een ballenbak. Ik kwam bij Titia terecht die – na een korte intake – al verrassend snel tot de basis van mijn pijnen doordrong, eigenlijk hoofdzakelijk terug te voeren op blokkades voortkomend uit mijn vroege kindertijd. Titia heeft me geleerd de pijnen te herkennen en op een andere manier dan vroeger met dagelijkse situaties om te gaan, daarbij handelend vanuit mijn eigen kracht. Ook heeft ze me diverse oefeningen meegegeven om als het nodig is tot rust te komen. Titia is praktisch ingesteld en analytisch sterk en daarnaast zachtaardig en zeer empatisch. Ze heeft me enorm geholpen en ik ben haar daarvoor zeer dankbaar.

 • Jack van Mildert schreef:

  Toen mijn leven op een aantal punten begon te knellen ben ik bij Titia Thierens terecht gekomen. Ik wist niet hoe ik verder moest komen en had daar een aantal specifieke vragen voor haar. In een aantal sessies hebben we een veel zaken helder gekregen. Ik heb het ervaren als coachinggesprekken met een aantal praktische herprogrammeringstools vanuit de EFT.Met name waarom ik altijd zo’n scherp oordeel over mezelf had. We zijn opzoek gegaan naar de onderliggende kindpijnen, de situaties herbeleefd, de pijn erkend en gezien dat deze afslag in het heden niet meer noodzakelijk is. Bijzonder aan haar werkmethode is dat ze stuurt zonder daarbij te domineren. Ze is heel aandachtig bij de sessie aanwezig, brengt helderheid mee en stimuleert jezelf met liefdevolle vriendelijkheid te bejegenen. Ik heb haar hulp ervaren als verhelderend en ondersteunend.

 • R.W. schreef:

  Liefdevol,veilig, verhelderend en zonder oordeel. Titia laat je op een nieuwe bevrijdende manier kijken.

 • Wim schreef:

  Titia, ik heb de sessies met/ bij jou als zeer vruchtbaar ervaren. Je bent een betrokken en enthousiast persoon met een goede intuitie. Als we met iets bezig zijn voel je haarfijn aan wat er op dat moment nodig is. Ik ben altijd met een goed gevoel thuis gekomen. Een aantal zaken uit mijn verleden staan voor mijn gevoel nu op de juiste plaats. Dank je wel.

 • Gerda schreef:

  Titia laat je met haar warme en begripvolle persoonlijkheid meer dan op je gemak voelen. Naast dat ze een fijn luisterend oor biedt, geeft ze waardevolle begeleiding in het praktisch oplossen van eventuele problemen, bijvoorbeeld met EFT of andere handige oefeningen. Door Titia voel ik me werkelijk geholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.